top of page

VERZEND- EN RETOURBELEID

DE VERKOPER

 


Door de Federale Overheid Economie als Erkend Ambacht bevestigd.


BELEID


De e-commerce website van Caroline Klinckhamers biedt haar klanten de mogelijkheid om de producten uit haar webwinkel online aan te kopen.

Het is belangrijk dat u tevreden bent met uw aankoop. U heeft dan ook 14 dagen het recht om de aankoop te herroepen. Dit moet binnen die termijn schriftelijk gecommuniceerd worden aan Caroline Klinckhamers en de goederen moeten in originele staat, inclusief eventuele geschenkdoosjes, teruggestuurd worden. 

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product terug te sturen. Gelieve hierbij een degelijke verpakking te gebruiken zodat het artikel niet beschadigd wordt op de terugweg. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u naar Caroline Klinckhamers zijn voor eigen rekening. U kunt het product ook op afspraak bij Caroline Klinckhamers langsbrengen.

Caroline Klinckhamers zal na ontvangst van het onbeschadigde artikel het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Neem altijd eerst contact met ons op voordat u iets naar ons terugstuurt. 

Mocht het artikel beschadigd bij u aankomen, neem dan zo snel mogelijk en binnen de  8 dagen contact op met Caroline Klinckhamers . (zie algemene voorwaarden).
 
UITZONDERINGEN


Het herroepingsrecht geldt niet voor artikelen die Caroline Klinckhamers op bestelling gemaakt heeft. Deze opdrachten gaan op offertebasis en in de offerte zal dit ook nogmaals duidelijk vermeld worden.

bottom of page